jueves, 27 de septiembre de 2012

Twitter, qui no sap què és?


Imatge cedida per Google

Bon dia!
En la sessió d'avui de GITIC (Processos i Contextos educatius II) hem treballat diverses coses, però totes relacionades amb la xarxa social Twitter.
Per qui no sàpiga què és Twitter, es tracta d'una web que permet als usuaris escriure petits textos que poden ser llegits per qualsevol persona que tingui accés a la seva pàgina. Cada usuari té una llista de seguits (following) i seguidors (followers), i d'aquesta manera els seguidors podràn llegir el que publiqui la persona a la que segueixin.

En els tuits, pots posar el que vulguis, i sempre que vulguis anomenar a un usuari has de posar @ i el seu nom, i un hashtag amb un # i el nom que porti la comunitat o el grup al que et refereixes, o simplement com un estat. Aquests hashtags es poden crear a partir de l'aplicació Twubs, on a l'iniciar sessió pots crear-ne un o seguir algun ja creat.Juntament amb un tuit, pots posar una foto o un enllaç i així compartir-ho amb els teus seguidors i que aquests ho puguin comentar o retuitejar.


Com a principiant en l'ús d'aquesta xarxa social, trobo que pot arribar a ser molt útil per a poder connectar-te amb diferents comunitats, estar informat sobre les actualitzacions de les webs o persones que segueixes i també per a què aquests seguidors puguin estar al corrent de la teva activitat. A partir d'aquest moment, em declaro oficialment enganxada al Twitter!

Els hastag de l'assignatura són: #giticn12   i    #COEDn1

Per si encara no teniu un compte Twitter, aquí us deixo l'enllaç per a què us en pogueu crear un: https://twitter.com/

1 comentario: